Detailbyggeri

BYGGERI AF DETAIL 

Nybyggeri, udvidelse og renovering af Detailbyggeri

Hos HPH Detail og Boligbyg A/S er vi en aktiv medspiller og en kompetent samarbejdspartner til dig, når du skal have opført et nyt projekt inden for byggeri af detail.

Når du skal have udført et projekt indenfor butiksbyggeri er vi med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering, myndighedsbehandling og over til projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

Vi har mange års erfaring indenfor detailbyggeri, og vi ved, hvad der skal være fokus på i forbindelse med dit byggeri, og det er dermed også din garanti for funktionalitet, logistik og arkitektur, samt økonomi er fuldstændig gennemtænkt og gennemarbejdet, så din virksomhed vil kunne opnå en høj produktionseffektivitet.

 

 

Vi er med hele vejen ved byggeri af detail

Hos HPH Detail og Boligbyg A/S har vi indsigt og forståelse for, hvad det kræves for at drive en virksomhed i dag, og denne viden tager vi altid med i de projekter, vi udfører for vores kunder. Det betyder, at vi er fleksible, lytter til dine ønsker som kunde og kommer med konstruktive forslag med henblik på, at det optimale resultat opnås hver gang.

 

HPH Detail og Boligbyg A/S udfører butiksbyggeri over hele landet

Hos HPH Detail og Boligbyg A/S samler vi på tilfredse kunder, og vi har altid øje for hver enkelt kundes specifikke behov og krav, når vi udfører byggeri af detail. Vi har et højt fagligt niveau, og gennem professionel sparring sørger vi altid for at få skabt de bedste rammer for din virksomhed til et økonomisk forsvarligt detailbyggeri.

 

Kontakt os 

 

Se alle referencer

Se alle referencer indenfor Detailbyggeri her. 

Se referencer