Kundeudtalelser

B.J. Trading

”Den termin og pris, HpH kom med, var meget attraktiv. Det endelige resultat afspejlede sig i en kvalitet, der var helt i top, og som vi er meget tilfredse med her.”

- Direktør Johannes Jessen

Cramer Sales

”Det endelige resultat er bare 100% tilfredsstillende. Vi føler virkelig, at vi har fået meget for pengene og er blevet behandlet godt af HPH hele vejen igennem forløbet.”

- Direktør Morten Cramer

Danish Property Development

”Jeg har haft tre store byggesager med HPH og har været virkelig tilfreds med forløbet af dem. Både rådgivning, afvikling og det færdige produkt.”

- Direktør Knud Overgaard Jakobsen

Elplatek A/S

”Vi har generelt været glade for samarbejdet med HPH Totalbyg og er godt tilfredse med resultatet”

- Konsulent Benny Oksholm

Frimann Biler

”Trods udfordringer i forbindelse med jordarbejdet som forsinkede projektet i ca. 1,5 måned, nåede vi alligevel at åbne forretningen inden sommerferien som planlagt, i tæt samarbejde med HPH Totalbyg.”

- Direktør Kim Frimann

Globex

”HPH Totalbyg har været en meget seriøs partner i en koncentreret byggeproces. De holdt alle deres aftaler og vi fik det vi var blevet lovet”

- Direktør Kenneth Hansen

Hedegaard Argo

”Den rådgivning vi fik i forbindelse med projektet og vores ønsker var meget tilfredsstillende. Vi var meget glade for det endelige resultat og vil ikke tøve med at bruge HpH igen til et nyt byggeri.”

- Afdelingsleder Jens Christian Hoppe

Lasertryk

”HPH kom med den bedste model til at løse de ønsker, vi havde. Deres rådgivning var løbende med til, at vi fik opfyldt alle vores krav, og vi står med et resultat, vi er meget glade for.”

- Koncerndirektør Esben Mols Kabbel

Runge Stones

”Sammenhæng mellem pris og kvalitet er meget tilfredsstillende. Resultatet vi endte ud med, afspejler til fulde de krav vi havde, til netop pris/kvalitet.”

- Direktør Kent Runge

SP Ejendomme Silkeborg

”Hos HPH har vi oplevet et positivt samarbejde og sparring i forbindelse med projektet. Optimal projektstyring og gennemgående kvalitet i det udførte arbejde, skabte tillid for os hos HPH”

”Vi forventer og stiller generelt store krav, når vi bestiller udførelse af et håndværk. Hos HpH har vi oplevet et positivt samarbejde og sparring i forbindelse med projektet.”

- Direktør Lars Staghøj:

Syddjurs Spildevand A/S

”Vi valgte HPH da pris, kvalitet og levering var i overensstemmelse med vores ønsker. Vi fik det vi var blevet lovet og alt kørte efter de aftalte rammer. Alt i alt er vi meget tilfredse med HpH og vores nye bygning.”

- Knud Damsgaard

Den bedste reklame er veludført håndværk, god service og tilfredse kunder

Kontakt HPH Detail og Boligbyg A/S i dag på tlf.: 21 31 88 44, hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.