Rækkehusbyggeri

BYGGERI AF RÆKKEHUSE

Byggeri af rækkehuse: Nybyggeri, udvidelse og renovering af rækkehusbyggeri

Hos HPH Detail og Boligbyg A/S er vi en aktiv medspiller og en kompetent samarbejdspartner til dig, når du skal have opført et nyt projekt inden for rækkehusbyggeri.

Når du skal have udført et projekt indenfor byggeri af rækkehuse, er vi med hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering, myndighedsbehandling og over til projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

Vi har mange års erfaring med byggeri af rækkehuse, og vi ved, hvad der skal være fokus på i forbindelse med dit rækkehusbyggeri, og det er dermed også din garanti for funktionalitet, logistik, arkitektur samt økonomi er fuldstændig gennemtænkt og gennemarbejdet, så din virksomhed vil kunne opnå en høj produktionseffektivitet.

 

 

Vi er med hele vejen ved byggeri af rækkehuse

Hos HPH Detail og Boligbyg A/S har vi indsigt og forståelse for, hvad der kræves for at drive en virksomhed i dag, og denne viden tager vi altid med i de projekter, vi udfører for vores kunder. Det betyder, at vi er fleksible, lytter til dine ønsker som kunde og kommer med konstruktive forslag med henblik på, at det optimale resultat indenfor byggeri af rækkehuse opnås hver gang.

 

HPH Detail og Boligbyg A/S leverer rækkehusbyggeri over hele landet

Hos HPH Detail og Boligbyg A/S samler vi på tilfredse kunder, og vi har altid øje for hver enkelt kundes specifikke behov og krav, når vi udfører et byggeri. Vi har et højt fagligt niveau, og gennem professionel sparring sørger vi altid for at få skabt de bedste rammer for din virksomhed til et økonomisk forsvarligt byggeri af rækkehuse.

 

Kontakt os 

 

Se alle referencer

Se alle referencer inden for rækkehusbyggeri her. Vi bygger over hele landet: København, Odense og Aarhus m.v.

Gå til referencer