Rønnevangen

Rækkehuse

HPH Detail og Boligbyg A/S har stået for opførsel af disse 16 Rækkehuse i Rønnevangen, Sabro. Rækkehusene er bygget til udlejning for Rønnevangen Invest ApS.

Rækkehusene er på 102,5 m2 i fordelt på 2 etager. Stueplanen er indrettet med køkken/alrum – stue og 1 badeværelse. 1 salen er indrettet med stort soveværelse, 2 værelser og 1 badeværelse, dvs. der er badeværelse på begge etager, derudover er der et 5 m2 stort depot rum og parkeringsplads ud fra hvert lejemål samt fælles P-pladser langs Rønnevangen.

Køkken, skabe og bademiljø er lækre lyse  grebsfri elementer fra Svane Køkken. I køkkenet forefindes glaskeramisk kogeplade, ovn, emhætte, integreret køleskab og integreret opvaskemaskine. På 1. salen er der også installeret vaskemaskine og kondenstumbler med udtræksbord. Lejlighederne har gode solide trægulve  i opholdsrum, samt klinker på badeværelser og i køkken. Hele stueetagen og begge badeværelser opvarmes med gulvvarme. I soveværelse, værelser og entre er der installeret gode grebsfri skabe, samt gode rummelig skuffer på badeværelserne.

Læg også mærke til at byggerier er opført med betondæk mellem 1. sal og stueplan. der er tunge isolerede vægge, således er der tænkt på ekstra reduktion af lydgener.

Se mere om rækkehusene på Rønnevangen.dk

Kontakt os